Cég könyvelés

Pontosan, időben, mindenről tájékoztatva…

„Az adózás elkerülése az egyetlen olyan szellemi tevékenység, amely némi hasznot hoz.”
John Maynard Keynes

Mit nyújt Neked az Optiprofit könyvelőiroda?

Legfőképpen: elégedettséget!

Hogyan leszel elégedett ügyfelünk?

Teljes körű szolgáltatással várunk.

Már tapasztalatból tudod, hogy a könyvelő elsősorban a számlák, bizonylatok könyvelését végzi, de a könyvelőiroda tevékenysége közé tartozik a különféle adóbevallások elkészítése, tanácsadás, bérszámfejtés is. Mindezeken túl akkor is segítünk, ha cégalapítás ügyében fordulsz hozzánk.

Nézzük, milyen terheket vesz le a válladról az Optiprofit könyvelőiroda. Hogyan segít, cégalapítás kapcsán? Milyen előnyökhöz juthat a már működő vállalkozásod?

Cégalapítás előtti tanácsadás

„Ne hagyd, hogy amit nem tudsz, elriasszon attól, hogy megcsináld, amihez megvan a tudásod”
John Wooden

Cégalapítás: Hogyan fogj hozzá? Mire figyelj? Mit tartalmazzon a társasági szerződés?

Tovább a cégalapítás előtti tanácsadás oldalra…

Könyvelés

„A gazdaság az adózás kiskapuin keresztül lélegzik.”
Barry Bracewell-Milnes

Mindenki tudja, miről van itt szó. Fogod a vállalkozásod számláit, elviszed a könyvelőhöz, és a könyvelő valamilyen rejtélyes szisztéma szerint, (aminek a neve kettős könyvelés) rögzíti azokat a számítógépbe. Nos, a legtöbb vállalkozó kiváló a maga szakmájában, talán még a szolgáltatását, áruját is nagyszerűen el tudja adni. De a száraz pénzügyek, adójogszabályok… Brrrr, irtózik tőlük, és úgy van vele, minél kevesebbet kelljen ezzel foglalkoznia. No, erre kell a vérprofi könyvelő, hogy ezt a terhet, nyűgöt levegye a válladról.

Jó lenne egy megbízható, szakmáját magas színvonalon ellátó, rugalmas könyvelő! – gondolod. Aki ráadásul könyvelői felelősségbiztosítással is rendelkezik. Könyvelés felelősségbiztosítással?

Tovább a könyvelés oldalra…

Tanácsadás

„Ne halaszd holnapra, amit megtehetsz ma! Közben megjelenhet egy törvény, ami tiltja.”
Ronald Gaddle

Fontos elvárás a jó könyvelő felé az adójogszabályok folyamatos, naprakész ismerete. És ez nemcsak adómegtakarítás szempontjából jöhet jól. Jó könyvelő segítségével akár adóellenőrzéskor is jelentős megtakarítást érhetsz el!

Tovább a tanácsadás oldalra…

Eredményt szeretnél?

„Minden sikeres vállalkozásnak három emberre van szüksége - egy álmodóra, egy üzletemberre és egy gazemberre”
Peter McArthur

Ezt egy könyvelő kérdezi? Természetesen azért kezdtél vállalkozásba, hogy minél jobb eredményt érjek el – gondolhatod joggal, amennyiben sikerorientált vállalkozó vagy. Persze, ez is nagyon fontos, de mi itt, az eredmény kapcsán egy kicsit másra gondolunk. Leginkább arra, hogy a könyvelő a céged aktuális eredményét rendszeresen és időben közölje veled.

A jó könyvelő:

  • rendszeresen tájékoztat vállalkozásod aktuális pénzügyi eredményéről – hiszen csak így tudsz előre tervezni,
  • már az év végén tájékoztat céged éves eredményéről, és nem csak májusban szerzel tudomást a fizetendő adókról – már fél évvel korábban tudsz kalkulálni a fizetendő adókkal,

Tovább az “Eredményt szeretnél? oldalra…

Bérszámfejtés

„A munka az ár, amit a pénzért fizetsz.”
Franklin P. Jones

A könyvelő feladatának sokrétegűségét bizonyítja ez a tevékenység, hiszen itt nem a klasszikus könyvelési feladatokat kell végezni, hanem a könyvelőiroda erre szakosodott munkatársa egy teljesen más tevékenységet, szakmát folytat. Nem véletlenül alkalmaz minden komoly könyvelőiroda, így az Optiprofit Kft is külön bérszámfejtőt.

Tovább a bérszámfejtés oldalra…